Lunch

30 €. Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar



lunch van 05 december tot einde van het jaar 2018

Mise en bouche

***
Comté - grondwitloof - fregola sarda - chorizo
 
***
Schelvis - spruiten - butternut - rode wijnsaus
 
Of/ou/or

Kalfslende - savooikool - komijn - gnocchi

***
Appel - citroen - chocolade

Extra tussengerecht bij lunch : +10 €

Zeebaars - beukenzwam - winterpostelein - schuimige bisque

Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €
 


Tafel van de chef

53 €. Niet beschikbaar op zaterdagavond. Enkel per tafel verkrijgbaar


Mise en bouche


***
Comté - grondwitloof - fregola sarda - chorizo

***

Zeebaars - beukenzwam - winterpostelein - schuimige bisque

***
Schelvis - spruiten - butternut - rode wijnsaus
 
Of/ou/or

Kalfslende - savooikool - komijn - gnocchi

***

Appel - citroen - chocolade

Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert: +12 €

 


Degustatiemenu

65 € voor 5 gangen. 77 € voor 6 gangen.
Niet beschikbaar op dinsdagmiddag.

Gerookte eendenborst - eendenlever - notensla - appel

***

Sint-Jacobsvrucht - pastinaak - bloedworst

***

6 de gang

Zeetong - kreeft - wilde paddenstoelen - winterpostelein

***
             
Hertenkalf - schorseneren - volle grondwitloof - jus van rode biet

***
     
Peer - gezouten karamel - pinda

Of –

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+12 €)

***
 
Clementine - citroentym - chocolade


Op zaterdagavond vragen wij om voor dit menu te kiezen
Dit om een vlotte service te kunnen garanderen

 


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...