Lunch

30 €. Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

wij zijn een weekje met verlof, we heropenen op dinsdag 15 mei om 18 uur
on est une semaine en congé, on réouvre, mardie le 15 mai a 18 heures
we are on holiday, for one week, opening again the 15 of may at 18 pm


lunch van 15 tot 26 mei

Mise en bouche

***
Rundertartaar - notensla - kapperappel
Tartare de boeuf - roquette - câpres à queue
Beef tartar - rocket salad - caperberry
 
***
Zeewolf - waterkers - tuinboon - nieuwe aardappel
Loup de mer - cresson de Fontaine - fèves - nouvelles pommes de terre
Seawolf - watercress - broad beans - new potatoes
 
Of/ou/or

'Duroc' varken - bloemkool - chorizo - Vadouvan
Porc 'Duroc' - chou-fleur - chorizo - Vadouvan
'Duroc' pig - cauliflower - chorizo - Vadouvan

***
Aardbei - basilicum - meringue
Fraise - basilic - meringue
Strawberry - basil - meringue

Extra tussengerecht bij lunch : +10 €
Volle grond asperges - ei - vinaigrette - Ardeense ham
Asperges du terroir - oeuf - vinaigrette - jambon d'Ardenne
Soil cultivated asparagus - egg - vinaigrette - Ardenne ham

Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €
 


Tafel van de chef

49 €. Niet beschikbaar op zaterdagavond. Enkel per tafel verkrijgbaar


Niet op Zaterdagavond verkrijgbaar

Mise en bouche

***
Rundertartaar - notensla - kapperappel
Tartare de boeuf - roquette - câpres à queue
Beef tartar - rocket salad - caperberries
***

Volle grond asperges - ei - vinaigrette - Ardeense ham
Asperges du terroir -oeuf - vinaigrette - jambon d'Ardenne
Soil cultivated white asparagus - egg - vinaigrette - Ardenne ham

***
Zeewolf - waterkers - tuinboon - nieuwe aardappelen
Loup de mer - cresson de Fontaine - fèves - nouvelles pommes de terre
Seawolf - watercress - broad bean - new potatoes
 
Of/ou/or

'Duroc' varken - bloemkool - chorizo - Vadouvan
Porc 'Duroc' - chou-fleur - chorizo - Vadouvan
'Duroc' pig - caulifower - chorizo - Vadouvan

***
Aardbei - basilicum - meringue
Fraise - basilic - meringue
Strawberry - basil - meringue

Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert: +12 €

 


Degustatiemenu

62 € voor 5 gangen. 75 € voor 6 gangen. Niet beschikbaar op dinsdagmiddag.

Zalm - lentesla - yoghurt - citroen
Saumon - salade de printemps - yaourt - citron
Salmon - spring salad - yoghurt - lime

***

*** 6de gang : Langoustine - bloemkool - sinaasappel - kalfsjus
*** 6ième course : Langoustine - chou-fleur - orange - jus de veau
*** 6th course - Norway lobster - cauliflower - orange - veal gravy
***

Kabeljauw - fregola sarda - hazelnoot - augurk
Cabillaud - fregola sarda - noisette - cornichon
Cod - fregola sarda - hazelnut - pickled cucumber
***
             
Kalf - witte asperges - tuinboon - dragon
Veau - asperges blanches - fèves - estragon
Veal - white asparagus - broad beans - tarragon

***
     
Aardbei - basilicum - meringue
Fraise - basilic - meringue
Strawberry - basil - meringue

Of – ou – or

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+12 €)
Sélection de fromages affinés, maître fromager Schollaert (+12€)
Selected farmhouse cheeses, master cheesemaker Schollaert (=12€)

***
 
Chocolade - framboos - vanille
Chocolat - framboise - vanille
Chocolat - raspberry - vanilla

 


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...