Lunch

30 €. Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

van 16 janurari tot 27 januari

Mise en bouche

***
Kalfsvlees - beukenzwam - Mimolette - rode biet
 
***

Zeewolf - butternut - kokkels - ras-el-hanout
 
Of/ou/or

Gerijpte entrecôte - aardpeer - pasitnaak - pijnboompitten

***

Dame blanche 2.0.

Extra tussengerecht bij lunch : +10 €
Sint-jacobsvrucht – peterseliewortel – knolselder – ‘Tierentyn’ mosterd

Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €
 


Tafel van de chef

49 €. Niet beschikbaar op zaterdagavond. Enkel per tafel verkrijgbaar

Mise en bouche

***
Kalfsvlees - beukenzwam - Mimolette - rode biet

***

Sint-jacobsvrucht – peterseliewortel – knolselder – ‘Tierentyn’ mosterd

***
Zeewolf - butternut - kokkels - ras-el-hanout
 
Of/ou/or

Gerijpte entrecôte - aardpeer - pastinaak - pijnboompitten

***

Dame blanche   2.0.
 
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert: +10 €

 


Degustatiemenu

62 € voor 5 gangen. 75 € voor 6 gangen. Niet beschikbaar op dinsdagmiddag.

Schelvis - quinoa - butternut - Vadouvan

***

+++ 6de gang : Gerookte 'Holstein' - Zeeuwse platte oester - rode biet - witte soja  = Extra tussengerecht

***

Griet - knolselder - aardpeer - koffie

***
             
Lam - witloof - schorseneren - rammenas

***
     
Pastinaak - karnemelk - pinda

Of – ou – or

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

***
 
Peer - vanille - 'Dulce de leche'

 


Liever à la carte ?

Ontdek onze kaart ...