Geschiedenis

De statige woning, waarvan de voorgevel eenieders aandacht trekt,was enkele jaren geleden de onmoetingsplaats van de gilde van de onvrije schippers. De muurschilderijen die zijn aangebracht naar achttiende-eeuws model, samen met de klassieke muziek, brengen de bezoeker in een flits terug naar de tijd van gilden en ambachten


Chef : Hicham Balafrej

Hicham Balafrej staat voor jeugdigheid, energieke en positief gedreven persoon!
Zijn motto: “Mijn grootste ambities voeden, zonder te vergeten waar ik vandaan komt.”


Biografie

Hicham, een jonge kok uit Gent promoveert als kok aan de hotelschool Terduinen te Koksijde. Onmiddellijk na zijn studies gaat hij aan de slag in het sterren restaurant van de grote chef Danny Horseele. De ontmoeting met deze chef-kok heeft hem zeer sterk beïnvloed. Onder het strenge oog van zijn mentor, ontwikkelt Hicham zijn smaak voor de verfijnde Frans-Belgische keuken en scherpt hij zijn vaardigheden en bedrevenheid bij.


Ambities

Zijn ambities om een keuken te leiden brengt hem bij restaurant Allegro Moderato in Gent, waar hij u van zijn kunnen zal overtuigen. Zijn keukenstijl is een gastronomische mengeling van Oosterse en Westerse smaken met een trendy toets.