Oudejaarsavondmenu 2017

‘Bulles de Minière’ cabernet franc – Loire - Frankrijk

Mis en bouche
Vleesballetje – Marokkaanse kruiden
Taco – ceviche roodbaars
Meringue – rode biet
Gerookte Holstein - aardpeer

Zeebaars – koolrabi – wakamé - ijzerkruid

‘Oliver Zeter’ - Riesling - Pfalz - Duitsland

Sint-Jacobsvrucht ‘Dieppe’ – knolselder – gnocchi - hazelnoot

Laibach ”The Ladybird”- chenin blanc – Zuid-Afrika

Hertenkalf – Savooikool – eekhoorntjesbrood – pommes fondantes

Entresuelos – Tempranillo – Castilla Léon - Spanje

Chocolade 63% - tijm – gezouten karamel

Tschida - auslese - muscat – ottonel - Oostenrijk

Cheesecake – passievrucht - kokos


Champagne Adam Jaeger “Blanc de Blancs”


Aanvang diner  19 uur
Menu met aperitief, water, wijnen, koffie, champagne om middernacht   149 euro pp

Reservatie pas definitief na betaling voorschot van 100 euro pp op rekening
IBAN: BE 22 4374 1762 4747    BIC CODE:KREDBEBB
Naam: Restaurant Allegro Moderato, Korenlei 7, 9000 GENT


Liever een menu ?

Ontdek onze menu's ...