Voorgerechten

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten - tartaar van sneeuwkrab - kruidensla

€ 25

***

Marbré van gerookte paling en rog - citroengras - gember

€ 23

***

Kalfszwezerik - aardpeer - hazelnoot - waterkers

€ 30

***

Gebakken eendenlever - bou de Fagne - jonagold

€ 28

***
Toatjespap - karnemelk - oeuf poché - zwarte wintertruffel

€ 27




!! Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden !!


Hoofdgerechten

Wilde tarbot - verjus - prei - bospaddenstoelen

€ 56

***

Blanquette van leng en Zeeuwse mosselen - butternut - gebrande ui

€ 35

***

Anjou duif - Puy linzen - dragon - pommes Mawim's

€ 42

***

Ree - rode kool - knepfle - gele biet - zuring

€ 40




Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.
 


ODOESuggesties

Er zijn steeds marktgebonden suggesties verkrijgbaar.

Informeer zeker naar onze vis- en vegetarische gerechten!

Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden!!


Desserts

Wij passen continu onze dessertkaart aan volgens de inspiratie van de chef.

 
 


Liever een menu ?

Ontdek onze menu's ...