Voorgerechten

Ceviche zeebaars - oester 'fines de claire' - bloody Mary

€ 25

***

Terrine eendenlever - kweepeer - brioche

€ 25

***

Sint - Jacobsvrucht - chicon gratin - aardpeer

€ 27

***

Kalfszwezerik - jonagold - knolselder

€ 30

***




!! Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden !!


Hoofdgerechten

Rode poon - bouillabaise - Zeeuwse mossel - fregola sarda

€ 35

***

Fricassee kreeft - muskaatpompoen - gele biet - zuring

€ 37

***

Fazant 'fine champagne' - per twee couverts

€ 74
***

Hazenrug 'klassiek' - poivrade saus - per twee couverts

€ 88

Gerijpte entrecôte - pastinaak - rozemarijn - spruiten


Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.
 


ODOESuggesties

Er zijn steeds marktgebonden suggesties verkrijgbaar.

Informeer zeker naar onze vis- en vegetarische gerechten!

Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden!!


Desserts

Wij passen continu onze dessertkaart aan volgens de inspiratie van de chef.

 
 


Liever een menu ?

Ontdek onze menu's ...