Voorgerechten

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten - tartaar van sneeuwkrab - kruidensla

€ 25

***

Langoustines op twee wijzen - prei - kerrie

€ 28

***


Gebakken eendenlever - bou de Fagne - jonagold

€ 28

***

Rundertartaar - Parmezaanse kaas - kappertjes - hazelnoot

€ 22


Op zaterdagavond serveren we enkel onze degustatiemenu.

!! Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden !!


Hoofdgerechten

Wilde tarbot - verjus - knolselder - bospaddenstoelen

€ 59

***

Rode poon - wortel - Taggiasche olijven - koriander

€ 35

***

Anjou duif - Puy linzen - dragon - pommes Maxim's

€ 42

***

Kalfsribeye - krokante zwezerik - bloemkool - postelein

€ 40


Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu.

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.
 


ODOESuggesties

Er zijn steeds marktgebonden suggesties verkrijgbaar.

Informeer zeker naar onze vis- en vegetarische gerechten!

Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden!!


Desserts

Wij passen continu onze dessertkaart aan volgens de inspiratie van de chef.

 
 


Liever een menu ?

Ontdek onze menu's ...