Voorgerechten

Makreel - gemarineerde venkel - zwarte olijf

€ 22

***

Rundertartaar - dragon - kappers - "zoet-zuur'

€ 24

***

Langoustine - basilicum - gebrande tomaat

€ 27

***

Kalfszwezerik - groene kruiden - witte asperges

€ 30

***




!! Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden !!


Hoofdgerechten

Kabeljauw - citroen - spinazie - pommes fondant

€ 34

***

Tarbot - prei - Dijnonnaise - 'Ratte' aardappelen

€ 53

***

Anjou duif - gebakken eendenlever - tuinboon - slahart

€ 39

***

Kalfslende - artisjok 'Barigoule' - pancetta - fregola sarda

€ 36


Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.
 


Suggesties

Er zijn steeds marktgebonden suggesties verkrijgbaar.

Informeer zeker naar onze vis- en vegetarische gerechten!

Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden!!


Desserts

Wij passen continu onze dessertkaart aan volgens de inspiratie van de chef.

 
 


Liever een menu ?

Ontdek onze menu's ...