Voorgerechten

Gerookte eendenborst - eendenlever - notensla - appel

€ 25

***

Sneeuwkrab - pickles - Granny Smith

€ 24

***

Varkensbuikspek - pittige marmalade - zoute amandelen

€ 20

***

Kalfszwezerik - bloemkool - Robusta koffie

€ 30

***

Sint-Jacobsvrucht - pastinaak - bloedworst

€ 26


!! Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden !!


Hoofdgerechten

Zeetong - kreeft - wilde paddenstoelen - winterpostelein

€ 39

***

Tarbot - knolselder - prei - Dijonnaise

€ 49

***

Bosduif - veenbes - butternut - gebakken eendenlever

€ 36 pp

***

Kalfslende - witloof - rode biet - zoete ajuin

€ 34 pp


Suggesties

Er zijn steeds marktgebonden suggesties verkrijgbaar.

Informeer zeker naar onze vis- en vegetarische gerechten!

Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden!!


Desserts

Wij passen continu onze dessertkaart aan volgens de inspiratie van de chef.


Liever een menu ?

Ontdek onze menu's ...