Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar
lunch van 23 November tot
07 December
2023
Amuse – bouche
***
Fregola Sarda – comté – hazelnoot – pickles
***
Brasvar – savooikool – butternut – graantjesmosterd
***
Poire fine bouche
Koffie of thee i.p.v dessert
supplement 2 euro
4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar
Amuse – bouche
***
Carpaccio Sint-Jacobsvruchten – Noordzeekrab – pistache
***
Tongschar – mosselen – Nduja – piquillos
***
Fazantenhen – knolselder – schorseneren – ‘Suprême’ saus
***
Conférence peer – Sao Thomé chocolade – rozemarijn
OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (supplement 10 euro)
aangepaste wijnen 35 euro pp
Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.
Amuse – bouche
***
Carpaccio Sint-Jacobsvruchten – noordzeekrab – pistache
***
Tongschar – mosselen – Nduja – piquillos
***
Kalfszwezerik – zwarte look – witlof – sjalot
***
Fazantenhen – knolselder – schorseneren – ‘Suprême’ saus
***
Conférence peer – Sao Thomé chocolade – rozemarijn
OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)
aangepaste wijnen 42 euro
Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..
Gelieve uitzonderingen of dieetwensen te melden bij de reservatie. De keuken zal het nodige doen, indien mogelijk, om een alternatief aan te bieden.
Veganistische gerechten maken we echter niet
Hopend op begrip hiervoor.
Salade Noordzeekrab – Sint-Jacobsvruchten – pistache € 28
***
Carpaccio van zeeduivel – komkommer – limoen – jalapeño € 24
***
Kalfszwezerik – zwarte look – witlof – sjalot € 32
***
Agnolotti – ‘Kamiel’ geitenkaas – pompoen – salie € 24
Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu
Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.
Tongschar – mosselen – Nduja – piquillos € 36
***
Kabeljauw – bloemkool – gerookte Hollandaise saus – appelkappers € 38
***
Fazantenhen – knolselder – schorseneren – ‘Suprême’ saus € 38
***
Belgisch rund – filet pur en ossenstaart – knolselder – zoet ui
€ 42
Hazenrug - poivradesaus - herstgarnituur
84 euro voor twee personen
Onvervalste Dame Blanche € 12
Crème brûlée - steranijs € 12
Conférence peer - Sao Thomé chocolade - rozemarijn € 14
Geaffineerde kazen - meester Schollaert € 16
Koekje | Looptijd | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |