Allegro Moderato

Lunch - 39 € pp

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

Lunch
Van 31 Juli tot 10 Augustus 2024

Jaarlijks verlof van vrijdag 19 Juli, terug open op dinsdagavond 30 Juli om 18:30

Amuse – bouche

***

Koude soep – witte look – bloemkool – kimchi

***

Heekfilet – tagliatelle – waterkers – lavas

***

Witte perzik – gezouten karamel –

 gecondenseerde melk


Tafel van de chef - 69€ pp

4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar

Amuse – bouche
***
Tartaar van haring – groene appel – lavas – zure room

***

Zachtgegaarde kalfswang Holstein – jonge prei – 

crème champignon en citroen

***

Belgisch wit blauw Chateaubriand – aubergine Wellington – wortel – Bergamot – zomertruffel

***
Banaan – kataifi – crème Suisse – hazelnoot –

 Grand Marnier

OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (supplement 10 euro)

aangepaste wijnen     37  euro pp

Degustatiemenu - 80 € pp

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.

Amuse – bouche
***
Tartaar van haring – groene appel – lavas – zure room

***

Handgepelde grijze garnalen – gepofte honing tomaat – dille – bronzen venkel

***

Zachtgegaarde kalfswang – jonge prei – crème champignons – zomertruffel

***

Belgisch wit blauw Chateaubriand – aubergine Wellington – wortel – Bergamot

***

Banaan – kataifi – crème Suisse – hazelnoot – 

Grand Marnier

OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

aangepaste wijnen 42 euro

Voorgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..

Gelieve uitzonderingen of dieetwensen te melden bij de reservatie. De keuken zal het nodige doen, indien mogelijk, om een alternatief aan te bieden.
Veganistische gerechten maken we echter niet
Hopend op begrip hiervoor.

 

Tartaar van haring – groene appel – zure room – 

groene kruiden   € 22
***

Handgepelde grijze garnalencoctail – tomaat – lavas

   € 26

***
Vitello Carnati – kalfsvlees – Gentse kop – citroen – kappertjes   € 24

***
Bouillabaisse kroket – grijze garnalen – 

gebrande citroen – rouille  € 24

 

Hoofdgerechten

Op zaterdagavond vragen we te kiezen voor ons degustatiemenu

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu

Zeepaling in het groen – gemengde salade – chef’s signatuur frieten    € 36

***
Zeetong Meunière – botersaus –  cressonnette – mayo – friet  €  48
***
Simmental filet pur – gebroken peper, champignons of Béarnaise saus – chef’s signatuur friet      € 42
***
Filet pur Rossini – eendenlever – truffelsaus – friet

     € 48- 

Suggesties

Dessert

Coupe Colonel - sorbet basilicum - wodka merengue € 14

Sabayon Tonkaboon - Oegandese vanille € 14
Dame blanche vanilleijs -
saus van Chocotoff
€ 14
Banaan - kataifi - crème Suisse - hazelnoot - Grand Marnier
€ 14

Geaffineerde kazen - meester Schollaert € 16

nl_BENL