Allegro Moderato

Lunch - 39 € pp

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

lunch van 23 November tot
07 December
2023

Amuse – bouche

***

Fregola Sarda – comté – hazelnoot – pickles

***

Brasvar – savooikool – butternut – graantjesmosterd

***

Poire fine bouche

Koffie of thee i.p.v dessert

supplement 2 euro

Tafel van de chef - 69€ pp

4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar

Amuse – bouche
***
Carpaccio Sint-Jacobsvruchten – Noordzeekrab – pistache

***

Tongschar – mosselen – Nduja – piquillos

***

Fazantenhen – knolselder – schorseneren – ‘Suprême’ saus

***
Conférence peer – Sao Thomé chocolade – rozemarijn
OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (supplement 10 euro)

aangepaste wijnen     35  euro pp

Degustatiemenu - 80 € pp

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.

Amuse – bouche
***
Carpaccio Sint-Jacobsvruchten – noordzeekrab – pistache

***

Tongschar – mosselen – Nduja – piquillos

***

Kalfszwezerik – zwarte look – witlof – sjalot

***

Fazantenhen – knolselder – schorseneren – ‘Suprême’ saus

***

Conférence peer – Sao Thomé chocolade – rozemarijn
OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

aangepaste wijnen 42 euro

Voorgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..

Gelieve uitzonderingen of dieetwensen te melden bij de reservatie. De keuken zal het nodige doen, indien mogelijk, om een alternatief aan te bieden.
Veganistische gerechten maken we echter niet
Hopend op begrip hiervoor.

Salade Noordzeekrab – Sint-Jacobsvruchten – pistache     € 28

***
Carpaccio van zeeduivel – komkommer – limoen – jalapeño  € 24
***
Kalfszwezerik – zwarte look – witlof – sjalot     € 32

     
***
Agnolotti – ‘Kamiel’ geitenkaas –  pompoen – salie    € 24   

 

Hoofdgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.

Tongschar – mosselen – Nduja – piquillos   € 36
***
Kabeljauw – bloemkool – gerookte Hollandaise saus – appelkappers  €  38
***
 Fazantenhen – knolselder – schorseneren – ‘Suprême’ saus    € 38
***
Belgisch rund – filet pur en ossenstaart – knolselder – zoet ui   

 € 42

Suggesties

Hazenrug - poivradesaus - herstgarnituur
84 euro voor twee personen

Dessert

Onvervalste Dame Blanche € 12

Crème brûlée - steranijs € 12

Conférence peer - Sao Thomé chocolade - rozemarijn € 14

Geaffineerde kazen - meester Schollaert € 16

nl_BENL