Allegro Moderato

Lunch - 37 € pp

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

lunch van 23 mei tot 06 juni
2023

Amuse – bouche

***

Feta – watermeloen – tomaat – munt

***

Schotse zalm – zuring – prei – asperge

***

‘Eton mess’ – aardbei – meringue – mascarpone – vanille

Koffie of thee i.p.v dessert

supplement 2 euro

Tafel van de chef - 68€ pp

4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar

Amuse – bouche
***
Carpaccio van zeeduivel – komkommer – limoen – jalapeño

***

Schelvis – witte asperges – radijs – gerookte Hollandaise saus

***
Belgisch lam – knolraap – snijboon – wortel – kardamom

***
Framboos – hibiscus – citroen – yoghurt
OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (supplement 10 euro)

aangepaste wijnen     34  euro pp

Degustatiemenu - 80 € pp

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.

Amuse – bouche
***
Carpaccio zeeduivel – komkommer – limoen – jalapeño

***

Schelvis – witte asperges – radijs – gerookte Hollandaise saus

***

Gegrilde langoustine – koolrabi – knolselder –

 gefermenteerde rode kool

***
Belgisch lam – knolraap – snijboon – wortel – kardamom

***
Framboos – hibiscus – citroen – yoghurt
OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

aangepaste wijnen    42 euro

Voorgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..

Gelieve uitzonderingen of dieetwensen te melden bij de reservatie. De keuken zal het nodige doen, indien mogelijk, om een alternatief aan te bieden.
Veganistische gerechten maken we echter niet
Hopend op begrip hiervoor.

Carpaccio zeeduivel – komkommer – limoen – jalapeño    € 24

***
Gegrilde langoustines – koolrabi – knolselder – gefermenteerde rode kool  € 32
***
Gebakken eendenlever – compôte rabarber – tartaar aardbei

      € 30
***
Agnolotti – ‘Kamiel’ geitenkaas – witloof – salie  € 

Hoofdgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.

Schelvis – witte asperges – radijs – gerookte Hollandaise saus    € 38
***
Heilbot – salsa verde – daslook – groene asperges  €  44
***
 Belgisch lam – knolraap – snijboon – wortel – kardamom   € 40
***
Onglet van kalf – Cévenne ui – bospeen – jus Westmore land       € 36,

Suggesties

Dessert

Onvervalste Dame Blanche € 12

Crème brûlée - steranijs € 12

Crème Catalane - citroen - rabarber - amandel € 14

Geaffineerde kazen - meester Schollaert € 16

nl_BENL