Allegro Moderato

Lunch - 39 € pp

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

Lunch
van 04 Maart tot 23 Maart
2024

Amuse – bouche

***

Gekonfijte Portobello – Emmentaler – rode ui – mosterdblad

***

Argentijnse entre-côte – pommes allumettes – 

witlof – choron Badjak

***

Sao Thomé chocolade – pinda – Gentse kletskop

39 euro

 

Tafel van de chef - 69€ pp

4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar

Amuse – bouche
***
Noordzeekrab – brioche – zilte kruiden – yuzu

***

Heilbot – jonge prei – langoustinejus

***

Simmentaler filet pur – zoete ui – 

pommes Pont Neuf – beenmerg

***
Bloedsinaasappel – amandel – Macallan whisky – 

witte chocolade
OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (supplement 10 euro)

aangepaste wijnen     35  euro pp

Degustatiemenu - 80 € pp

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.

Amuse – bouche
***
Noordzeekrab – brioche – zilte kruiden – yuzu

***

Heilbot – jonge prei – langoustinejus

***

Sint Jacobsvruchten – aardpeer – witloof – sumac

***

Simmentaler filet pur – zoete ui – 

pommes Pont Neuf – beenmerg

***

Bloedsinaasappel – amandel – Macallan whisky –

 witte chocolade
OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

aangepaste wijnen 42 euro

Voorgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..

Gelieve uitzonderingen of dieetwensen te melden bij de reservatie. De keuken zal het nodige doen, indien mogelijk, om een alternatief aan te bieden.
Veganistische gerechten maken we echter niet
Hopend op begrip hiervoor.

 

Noordzeekrab – brioche – zilte kruiden – yuzu    € 28
***

Gebakken Sint-Jacobsvruchten – witloof – aardpeer – sumac   €32

***
Terrine van konijn – grondwitloof – radicchio – pickles     € 24

***
Kalfsvlees – makreel – komkommer – dashi   € 28 

 

Hoofdgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.

Skrei – Arborio risotto – butternut – inktvis     € 45
***
Heilbot – rode biet – truffel – knolselder   €  45
***
Lamsfilet – sjalot – groene asperges – morilles – pommes fondant      € 38
***
Holstein – entrecôte – zoete ui – pommes Pont Neuf – beenmerg    € 44

Suggesties

Dessert

Coupe Colonel - sorbet basilicum - merengue € 14

Bittere chocolade - karamel - pinda - Oegandese vanille € 14

Bloedsinaasappel - amandel - Macallan whisky - witte chocolade € 14

Geaffineerde kazen - meester Schollaert € 16

nl_BENL