Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar
Lunch
van 04 Maart tot 23 Maart
2024
Amuse – bouche
***
Gekonfijte Portobello – Emmentaler – rode ui – mosterdblad
***
Argentijnse entre-côte – pommes allumettes –
witlof – choron Badjak
***
Sao Thomé chocolade – pinda – Gentse kletskop
39 euro
4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar
Amuse – bouche
***
Noordzeekrab – brioche – zilte kruiden – yuzu
***
Heilbot – jonge prei – langoustinejus
***
Simmentaler filet pur – zoete ui –
pommes Pont Neuf – beenmerg
***
Bloedsinaasappel – amandel – Macallan whisky –
witte chocolade
OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (supplement 10 euro)
aangepaste wijnen 35 euro pp
Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.
Amuse – bouche
***
Noordzeekrab – brioche – zilte kruiden – yuzu
***
Heilbot – jonge prei – langoustinejus
***
Sint Jacobsvruchten – aardpeer – witloof – sumac
***
Simmentaler filet pur – zoete ui –
pommes Pont Neuf – beenmerg
***
Bloedsinaasappel – amandel – Macallan whisky –
witte chocolade
OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)
aangepaste wijnen 42 euro
Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..
Gelieve uitzonderingen of dieetwensen te melden bij de reservatie. De keuken zal het nodige doen, indien mogelijk, om een alternatief aan te bieden.
Veganistische gerechten maken we echter niet
Hopend op begrip hiervoor.
Noordzeekrab – brioche – zilte kruiden – yuzu € 28
***
Gebakken Sint-Jacobsvruchten – witloof – aardpeer – sumac €32
***
Terrine van konijn – grondwitloof – radicchio – pickles € 24
***
Kalfsvlees – makreel – komkommer – dashi € 28
Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu
Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.
Skrei – Arborio risotto – butternut – inktvis € 45
***
Heilbot – rode biet – truffel – knolselder € 45
***
Lamsfilet – sjalot – groene asperges – morilles – pommes fondant € 38
***
Holstein – entrecôte – zoete ui – pommes Pont Neuf – beenmerg € 44
Coupe Colonel - sorbet basilicum - merengue € 14
Bittere chocolade - karamel - pinda - Oegandese vanille € 14
Bloedsinaasappel - amandel - Macallan whisky - witte chocolade € 14
Geaffineerde kazen - meester Schollaert € 16
Koekje | Looptijd | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |