Allegro Moderato

Lunch - 39 € pp

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

Lunch
van 11 Juni tot 22 Juni 2024

Amuse – bouche

***

Kroket gevuld met Bouillabaisse

***

Barbarie eend – rösti – woudhoning – salade van bieten

***

Praliné pistache – braambes – vanille

Tafel van de chef - 69€ pp

4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar

Amuse – bouche
***
Tartaar van haring – groene appel – lavas – zure room

***

Gerookte eierdooier – asperges – miso – lardo di Colonnata

***

Zachtgegaarde kalfswang – venkelzaad – aubergine – rösti – radicchio

***
Tartelette – aardbei – ananaskers – struikbasilicum

OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (supplement 10 euro)

aangepaste wijnen     37  euro pp

Optioneel tussengerecht   15 euro

Carpaccio van zeebaars – Nori – peer – venkel

Degustatiemenu - 80 € pp

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.

Amuse – bouche
***
Tartaar van haring – groene appel – lavas – zure room

***

Gerookte eierdooier – asperges – miso – lardo di Colannata

***

Gebakken eendenlever – framboos – 

balsamico Cabernet Sauvignon

***

Zachtgegaarde kalfswang – venkelzaad – aubergine – rösti – radichhio

***

Tartelette – aardbei – ananaskers – struikbasilicum

OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

aangepaste wijnen 42 euro

Optioneel tussengerecht:

Carpaccio van zeebaars – Nori -peer – venkel

Voorgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..

Gelieve uitzonderingen of dieetwensen te melden bij de reservatie. De keuken zal het nodige doen, indien mogelijk, om een alternatief aan te bieden.
Veganistische gerechten maken we echter niet
Hopend op begrip hiervoor.

 

Carpaccio van zeebaars – Nori – peer – venkel    € 28
***

Gerookte eierdooier – asperges – miso – lardo di Colannata

   € 28

***
Gebakken eendenlever – framboos – 

Cabernet Sauvignon balsamico    € 32

***
‘Wonton’ kalfsnek – langoustinejus – groene  asperges

 

Hoofdgerechten

Op zaterdagavond vragen we te kiezen voor ons degustatiemenu

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu

Op de graat gebakken tarbot  ‘Brabançonne’ – witloof – witbier     € 48

***
Zeeduivel – artisjokken – saffraan – vanille   €  42
***
Lamsfilet – groene en witte asperges – sjalottensaus     € 38
***
Zachtgegaarde kalfswang – venkelzaad – aubergine – rösti – radicchio     € 44

Suggesties

Optioneel tussengerecht bij de menu:

Gebrande langoustines - kombucha -
zure room 18 euro pp

Dessert

Coupe Colonel - sorbet basilicum - wodka merengue € 14

Sabayon Tonkaboon - Oegandese vanille € 14

Tartelette - aardbei - ananaskers - struikbasilicum € 14

Geaffineerde kazen - meester Schollaert € 16

nl_BENL