Allegro Moderato

Lunch - 35 € pp

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

lunch van 28 mei tot 10 juni 2022

Amuse – bouche

***

Roggevleugel – Bouchot mosselen – tomaat – basilicum

***

Vlaswijting – prei – spinazie – wei – pommes fondantes

***

Panna cotta – vlierbloesem – aardbei – citroen

Koffie of thee i.p.v dessert

supplement 2 euro

Tafel van de chef - 65 € pp

4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar

Amuse – bouche
***
Ceviche zeeduivel – jalapeño – mango – komkommer
***

Kabeljauw – witte asperge – lamsoor – daslook

***
Pluma Duroc rouge – wortel – kardamom – salsa verde

***
Parfait framboos – witte chocolade – kriekbier – hibiscus
OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (supplement 10 euro)

aangepaste wijnen     32 euro pp

Degustatiemenu - 75 € pp

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.

Amuse – bouche
***
Ceviche zeeduivel – jalapeño – mango – komkommer

***

Kabeljauw – witte asperge – lamsoor – daslook

***

Kalfszwezerik – prei – tomaat – Xeres

***
Pluma Duroc rouge – wortel – kardamom – salsa verde

***
Parfait framboos – witte chocolade – kriekbier – hibiscus
OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

aangepaste wijnen   39 euro pp

Voorgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..

Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden bij de reservatie.
Veganistische gerechten maken we echter niet

Ceviche zeeduivel – jalapeño – mango – komkommer       € 24

***
Langoustines – Teriaky – limoen – sesamkletskop   € 32
***
Rouleau kwartel – ganzenlever – rucola – pommes gaufrettes      € 24
***
Kalfszwezerik – prei – tomaat – Xeres   € 28

Hoofdgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.

Kabeljauw – witte asperge – lamsoor – daslook  — € 38
***
Roodbaars – Vadouvan – bloemkool – paksoi – pommes fondant   – € 36
***
 Anjou duif – snijboon – beukenzwam – bonenkruid    — € 42
***
Pluma Duroc rouge – wortel – kardamom – salsa verde    € 36 

Suggesties

Er zijn steeds marktgebonden suggesties verkrijgbaar.
Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden!
Veganistische gerechten maken we echter niet

Dessert

Wij passen continu onze dessertkaart aan volgens de inspiratie van de chef.

nl_BENL