Allegro Moderato

Lunch - 37 € pp

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

lunch van 25 januari tot 09 februari
2023

Amuse – bouche

***

Carpaccio van hertenkalf – veenbes – hazelnoot – notensla

***

Schotse zalm – sjalot – witloof – Bordelaisesaus

***

Dame blanche

Koffie of thee i.p.v dessert

supplement 2 euro

Tafel van de chef - 65 € pp

4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar

Amuse – bouche
***
Tartaar zeebaars – zure room – daikon – dille

***

Skrei – grondwitloof – butternut – wei

***
Barbarie eend – knolselder – appel – sjalot

***
Bloedsinaasappel – vanille – yoghurt
OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (supplement 10 euro)

aangepaste wijnen     32 euro

Degustatiemenu - 75 € pp

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.

Amuse – bouche
***
Tartaar zeebaars – zure room – daikon – dille

***

Skrei – grondwitloof – butternut – wei

***

Sint-Jacobsvrucht – kerrie – pastinaak – lardo di Colonnata

***
Barbarie eend – knolselder – appel – sjalot

***
Bloedsinaasappel – vanille – yoghurt
OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

aangepaste wijnen   39 euro

Voorgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..

Gelieve uitzonderingen of dieetwensen te melden bij de reservatie. De keuken zal het nodige doen, indien mogelijk, om een alternatief aan te bieden.
Veganistische gerechten maken we echter niet
Hopend op begrip hiervoor.

Tartaar zeebaars – zure room – daikon – dille     € 27

***
Gebakken Sint-Jacobsvruchten – pastinaak – lardo di Colonnata – kerrie  € 30
***
Gebakken eendenlever – salade mango, pruim en gember

      € 30
***
Agnolotti – ‘Sainte Maure’ geitenkaas – boschampignons – salie  € 24

Hoofdgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.

Skrei – grondwitloof – butternut – wei    € 36
***
Tarbot, op de graat gebakken – Dijonaisesaus – schorseneren – krielaardappelen  €  54
***
 Barbarie eend – knolselder – appel – sjalot   € 38
***
Filet pur van rund – Bordelaisesaus – peterseliewortel         € 42,

Suggesties

Dessert

Onvervalste Dame Blanche € 12

Crème brûlée - steranijs € 12

Bloedsinaasappel - vanille - yoghurt € 14

Geaffineerde kazen - meester Schollaert € 16

nl_BENL