Allegro Moderato

Lunch - 35 € pp

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

lunch van 22 september tot 1 oktober 2022

Amuse – bouche

***

Puy linzen – Granny Smith – dragon – geitenkaas

***

Schotse zalm – zuring – knolselder – krielaardappelen

***

Poire Belle Hélène

Koffie of thee i.p.v dessert

supplement 2 euro

Tafel van de chef - 65 € pp

4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar

Amuse – bouche
***
Tartaar zeebaars – brioche – gerookte karnemelk – dille
***

Schelvis – venkel – olijf – puntpaprika – jus schaaldieren

***
Kalfssukade – raap – marjolein – pommes fondantes

***
Framboos – basilicum – witte chocolade – amandel
OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (supplement 10 euro)

aangepaste wijnen     32 euro

Degustatiemenu - 75 € pp

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.

Amuse – bouche
***
Tartaar zeebaars – brioche – gerookte karnemelk – dille

***

Schelvis – venkel – olijf – puntpaprika – jus schaaldieren

***

Gebakken eendenlever – salade mango, pruim, gember

***
Kalfssukade – raap – marjolein – pommes fondantes

***
Framboos – basilicum – witte chocolade – amandel
OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

aangepaste wijnen   39 euro

Voorgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..

Gelieve uitzonderingen of dieetwensen te melden bij de reservatie. De keuken zal het nodige doen, indien mogelijk, om een alternatief aan te bieden.
Veganistische gerechten maken we echter niet
Hopend op begrip hiervoor.

Tartaar zeebaars – brioche – gerookte karnemelk – dille     € 24

***
Langoustines – bloemkool – sinaasappel – kalfjus  € 32
***
Gebakken eendenlever – salade mango, pruim, gember

      € 26
***
Agnolotti – ‘U Bel Fiuritu’ brebis – girolles – salie  € 24

Hoofdgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.

Mooie meid – knolselder – pompelmoes – kastanje – beurre rouge — € 34
***
Blanquette zeetong en Bouchot mossel – lamsoor – rode ui   – € 42
***
 Kalfssukade – raap –  marjolein – pommes fondantes  — € 38
***
Zomerree – spitskool – knolselder- rode biet       € 42

Suggesties

Dessert

Wij passen continu onze dessertkaart aan volgens de inspiratie van de chef.

nl_BENL