Allegro Moderato

Lunch - 39 € pp

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

Lunch
van 16 April tot 30 April
2024

Amuse – bouche

***

Vélouté Mechelse asperges – tuinbonen – kruidenmengeling

***

Hoevekip ‘Crête d’Ardennes’ – pommes fondant – Romeinse sla

***

Belgische frambozen – gerookte amandel

39 euro

Tafel van de chef - 69€ pp

4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar

Amuse – bouche
***
Carpaccio van zeebaars – Nori – peer – venkel

***

Kabeljauw – bloemkool – Katsoubushi

***

Kalf – witte asperges – doperwten – sjalotjus

***
Ananas op de barbecue – spiced rum – rozijnen 

OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (supplement 10 euro)

aangepaste wijnen     37  euro pp

Degustatiemenu - 80 € pp

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.

Amuse – bouche
***
Carpaccio van zeebaars – Nori – peer – venkel

***

Kabeljauw – bloemkool – Katsoubushi

***

Gebakken eendenlever – framboos – 

balsamico Cabernet Sauvignon

***

Kalf – witte asperges – doperwten – sjalotjus

***

Ananas op de barbecue – spiced rum – rozijnen

OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

aangepaste wijnen 42 euro

Voorgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..

Gelieve uitzonderingen of dieetwensen te melden bij de reservatie. De keuken zal het nodige doen, indien mogelijk, om een alternatief aan te bieden.
Veganistische gerechten maken we echter niet
Hopend op begrip hiervoor.

 

Carpaccio van zeebaars – Nori – peer – venkel    € 28
***

Kabeljauw – bloemkool – Katsoubushi    € 28

***
Gebakken eendenlever – framboos – 

Cabernet Sauvignon balsamico    € 32

***
‘Wonton’ kalfsnek – langoustinejus – groene kruiden   € 28 

 

Hoofdgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.

Wilde zeebaars – groene asperges – fregola sarda – daslook     € 42
***
Kokkels – inktvispasta – Parmezaanse kaas – chilipeper   €  36
***
Lamsfilet – groene en witte asperges – sjalottensaus     € 38
***
Kalfsvlees – witte asperges – doperwten – vleesjus    € 44

Suggesties

Dessert

Coupe Colonel - sorbet basilicum - wodka merengue € 14

Sabayon Tonkaboon - Oegandese vanille € 14

Ananas op de barbecue - spiced rum - rozijnen € 14

Geaffineerde kazen - meester Schollaert € 16

nl_BENL