Allegro Moderato

Lunch - 35 € pp

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

lunch van 18 januari tot 02 februari 2022

Mise en bouche

***
Knolseldersoep – comté – ossenstaart
***

Schelvis – venkel – pommes pont neuf – Bordelaise
***
Parfait van koffie
Koffie of thee i.p.v. dessert: +2 €

Tafel van de chef - 63 € pp

4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar

Menu van 19 januari tot 30 februari 2022

gggg
***
Gerookte zeebaars – zure room – sinaasappel – witlof
***

Rode poon – saus Bouillabaise – Zeeuwse mossel – rouille
***
Barberie eend – rode biet – pommes pont neuf – pastinaak
***
Passievrucht – mango – chocolade
OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (+10 €)

Degustatiemenu - 75 € pp

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.

amuses – bouche
***
Tartaar krab – carpaccio Sint-Jacobsvrucht – koolrabi – citrus
***
Roodbaars – wortel – citroengras – butternut – boerenkool
***
extra gerecht: 
Eendenlever – Jonagold – Bou de Fagne – brioche
***
Hertenfilet – witlof – veenbes – kastanje
***
Mokka parfait – pistache – bittere chocolade – praliné
OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

Voorgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..

Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden.

Tartaar krab – carpaccio Sint- Jacobsvrucht – koolrabi – citrus — € 24
***
Sint-Jacobsvrucht – coco de Paimpol – lardo Colannata – kastanje — € 29
***
Gebakken eendenlever – bou de Fagne – Jonagold – brioche —- € 29
***
Salade Gourmande – kalfszwezerik – Gandaham – butternut — € 26

Hoofdgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.

Roodbaars – wortel – citroengras – butternut – boerenkool — € 36
***
Zeetong – paddenstoelen – knolselder – saus homardine — € 49
***
Kalfssukade – spruiten – schorseneren – trompettes de la mort — € 36
***
Hertenfilet – knolselder – veenbessen – savooikool — € 44

Suggesties

Er zijn steeds marktgebonden suggesties verkrijgbaar.

Informeer zeker naar onze vis- en vegetarische gerechten!

Wij verwennen vegetariërs ook graag. Dus aarzel niet om dit te melden!!

Dessert

Wij passen continu onze dessertkaart aan volgens de inspiratie van de chef.

nl_BENL