Allegro Moderato

Lunch - 39 € pp

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

lunch van 09 September tot 23 September
2023

Amuse – bouche

***

Vitello tonnato – kalfsvlees – kapperappels

***

Vlaswijting – wortel – fregola sarda – chemoula

***

Rode vruchten – lavendel – crumble

Koffie of thee i.p.v dessert

supplement 2 e

Tafel van de chef - 69€ pp

4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar

Amuse – bouche
***
Gekonfijte schelvis – saffraan – tomaat – basilicum

***

Tongschar – mosselen – Nduja – piquillos

***
Belgisch wit-blauw – knolselder – zoete uit – rode wijn

***
Kers – platte kaas – lavendel – kriekbier
OF
Kaasplank van kaasmeester Schollaert ipv dessert (supplement 10 euro)

aangepaste wijnen     34  euro pp

Degustatiemenu - 80 € pp

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. Dit om een vlotte service te kunnen garanderen. Er kunnen kleine wijzigingen gebeuren in dit menu. We werken met verse producten volgens marktaanbod.

Amuse – bouche
***
Gekonfijte schelvis – saffraan – tomaat – basilicum

***

Tongschar – mosselen – Nduja – piquillos

***

Gebakken eendenlever – rabarber – taraar aardbei

***

Belgisch wit-blauw – knolselder – zoete ui – rode wijn

***

Abrikoos – dacquoise – chocolade – rozemarijn
OF
Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

aangepaste wijnen 42 euro

Voorgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu..

Gelieve uitzonderingen of dieetwensen te melden bij de reservatie. De keuken zal het nodige doen, indien mogelijk, om een alternatief aan te bieden.
Veganistische gerechten maken we echter niet
Hopend op begrip hiervoor.

Gekonfijte schelvis – saffraan – tomaat – basilicum       € 24

***
Carpaccio van zeeduivel – komkommer – limoen – jalapeño  € 24
***
Gebakken eendenlever – compôte rabarber – tartaar aardbei

      € 30
***
Agnolotti – ‘Kamiel’ geitenkaas –  beukenzwam – salie    € 24ga     

Hoofdgerechten

Op zaterdagavond serveren we enkel ons degustatiemenu

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu.

Tongschar – mosselen – Nduja – piquillos   € 36
***
Kabeljauw – bloemkool – gerookte Hollandaise saus – appelkappers  €  38
***
 Anjou duif – spitskool – rode wijn – citroengras    € 42
***
Belgisch wit-blauw – knolselder – zoete ui – rode wijn    € 42

Suggesties

Dessert

Onvervalste Dame Blanche € 12

Crème brûlée - steranijs € 12

Abrikoos - dacquoise - chocolade - rozemarijn € 14

Geaffineerde kazen - meester Schollaert € 16

nl_BENL