Allegro Moderato

Tussen 12 en 14 uur. Enkel per tafel verkrijgbaar

Lunch
Van 26 November tot en met
07 December 2024

Amuse – bouche

***

Fazantkroket – lavas – mosterdzaad

***

Kabeljauw – bisque – inktvispasta – venkel

***i

Pastinaak – witte chocolade – macadamia

Tafel van de chef.

4 gangen. Enkel per tafel verkrijgbaar

Amuses-bouche

***

Carpaccio van hert – veenbes – hoorn des overvloed

***

Rivierkreeft – schorseneer – platte peterselie – kervelwortel

***

Fazant – cognac – pompoen – rozenbottel

***

Pastinaak – witte chocolade – Macadamia

Of

Kaasschotel meester Schollaert supplement 10 euro pp

 

Prijs menu, 73 euro pp

Aangepaste wijnen  37 eur

Degustatiemenu - 85 € pp

Amuse – bouche
***
Carpaccio van hert – veenbes – hoorn des overvloed

***

Rivierkreeft – schorseneer – platte peterselie – kervelwortel

***

St Jacobsvrucht – bisque – Limabonen – Ganda ham

***

Fazant – cognac – pompoen – rozenbottel

***

Pastinaak – witte chocolade – Macadamia

 OF

Kaasplateau van kaasmeester Schollaert (+10 €)

aangepaste wijnen 44 eu

Voorgerechten

Carpaccio van hert - veenbes - hoorn des overvloed € 28

Rivierkreeft - schorseneer - platte peterselie - kervelwortel € 32

Sint Jacobsvruchten - bisque - Limabonen - Ganda ham € 34

Gelieve uitzonderingen of dieetwensen te melden bij de reservatie. De keuken zal het nodige doen, indien mogelijk, om een alternatief aan te bieden.
Veganistische gerechten maken we echter niet;

Hoofdgerechten

Kabeljauw - bloemkool - witte kool - Katsuobushi € 42


Fazant - cognac - pompoen - rozenbottel € 42

Hazenrug Harlekijn - veenbes - amandelkroketten (per twee personen) € 88

Vanaf zes personen, vragen we u te kiezen voor een menu

Suggesties

Dessert

Sabayon - Tonkaboon - Oegandese vanille - peer € 14

Dame Blanche - Karamel - hazelnoot
€ 14

Pastinaak - witte chocolade - Macadamia € 14